Ludzie po 40-stce. Strona: 5

Dodano: 2010-03-01 21:58

black_gothic napisał(a):
Przywiozę na spróbowanie mojej nalewki na węgierkach- no po prostu łakocie i witaminy.
Kurlandzka szlachta nie zakansza.

Jaasne !!! Nie zakansza a potem rzyga za stodołami...he he szlachta

..kamień leży aż go kiedyś będę siłę wtoczyć mial, moze wtedy uda sie, a teraz tchu mi brak...

Dodano: 2010-03-02 07:10

black_gothic napisał(a):

Kurlandzka szlachta nie zakansza.

to taka od hodowli kur? ja jestem kur miłośnikiem, mam nawet w znajomych na naszej-starej "super kurczaka pipi" hehe

a zagryźć trzeba z tego chociaż względu, że inaczej się potem na głodno rzyga, a to bolesne doświadczenie

Dodano: 2010-03-02 08:02

Alkohol mi się przyjmuje , w połączeniu z jedzeniem nie.Niestety kur chodować nie mogę - mam uczulenie na pierze, toleruje tylko gołe kurczaki i _koguciki.
Do 40 tki miałam uczulenie takze na alkohol, więc jestem bardzo pokrzywdzona przez los . 20 lat życia , ileż wspaniałej zabawy, a ja mogłam być tylko widzem.

Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy

Dodano: 2010-03-02 08:33

black_gothic napisał(a):
Alkohol mi się przyjmuje , w połączeniu z jedzeniem nie.Niestety kur chodować nie mogę - mam uczulenie na pierze, toleruje tylko gołe kurczaki i _koguciki.
Do 40 tki miałam uczulenie takze na alkohol, więc jestem bardzo pokrzywdzona przez los . 20 lat życia , ileż wspaniałej zabawy, a ja mogłam być tylko widzem.
To straszne Droga Pani co Pani musiala znosic ..widok zapijaczonych mord ,zwloki poimprezowe pod stolami,pawie w kazdym kacie i te belkoty pijackie o wyzszosci czystej nad kolorowa ...

..kamień leży aż go kiedyś będę siłę wtoczyć mial, moze wtedy uda sie, a teraz tchu mi brak...

Dodano: 2010-03-02 10:38

Nie musiałam niczego znosić, na CP też TIRY piwa idą a ludziska potrafią się zachować.Raz tylko widziałam czarnego przytulonego do zderzaka, ale samochód miał rejestrację nie naszą . No i Was chyba nie widziałam?

Dodano: 2010-03-02 10:40

black_gothic napisał(a):
No i Was chyba nie widziałam?

ta, na bank hehehe

Dodano: 2010-03-02 11:17

black_gothic napisał(a):
Nie musiałam niczego znosić, na CP też TIRY piwa idą a ludziska potrafią się zachować.Raz tylko widziałam czarnego przytulonego do zderzaka, ale samochód miał rejestrację nie naszą . No i Was chyba nie widziałam?
A niby jak ? Przeciez na czworakach nie chodzilas..

Dodano: 2010-03-02 21:36

W takim razie wezmę glany bo szpilkami mogłabym Wam w uszach dziur narobić.

Dodano: 2010-03-03 15:11

Jak chodzisz po krzakach to koniecznie glany !!!

Dodano: 2010-03-03 16:24

A coż zamierzasz z Paskiewicem w krzakach robić?!!

Dodano: 2010-03-03 20:12

Jak to co? Jagody zbierać na zagryche ...Pasek wegetarianinem jest .

Dodano: 2010-03-06 18:05

Czy jesteśmy tylko my dwoje w szacownym wieku na tej Ciemnej Planecie ? Czy reszta się nie przyznaje ?

Dodano: 2010-03-06 18:52

Tak inni udaja dwudziestolatków

Dodano: 2010-03-06 18:58

Gothic_sun (Matuzalem)
Gothic_sun
dusza - SOMEWHERE IN THE REALM OF IMAGINATION, cialo - LUND/SZWECJA

no bez przesady Wacpan...pierwsza wyszlam z okopu

All is only illusion...all except the music! "Music is a place to go to take refuge. It is a sanctuary from mediocrity and boredom. It is innocent and it is a place you can lose yourself in thoughts and memories and intricacies.”

Dodano: 2010-03-06 19:48

Racja!!! Tak było Droga Pani ! Twa odwaga jest wielka! :)

Dodano: 2010-03-06 20:27

Gothic_sun (Matuzalem)
Gothic_sun

A gdzie medal za "odwage"?

All is only illusion...all except the music! "Music is a place to go to take refuge. It is a sanctuary from mediocrity and boredom. It is innocent and it is a place you can lose yourself in thoughts and memories and intricacies.”

Dodano: 2010-03-06 20:38

Jest i medal :) dla ciebie Gothic_sun

<brawo>

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2010-03-06 20:50 Zmieniono: 2010-03-06 20:50

Gothic_sun (Matuzalem)
Gothic_sun

Wzruszylam sie do lez H.K.
Czuje sie dopieszczona i doceniona

All is only illusion...all except the music! "Music is a place to go to take refuge. It is a sanctuary from mediocrity and boredom. It is innocent and it is a place you can lose yourself in thoughts and memories and intricacies.&#8221;

Dodano: 2010-03-07 02:10

Ja mam 30 lat...............ale, jeżeli chodzi o ludzi po 40.........nie widzę problemu,ba,nie wiem o co chodzi? Dlaczego taki temat sie zaczął? Tacy sami ludzie...........Chyba nawet lepsi! Bo dojrzalsi!!!

nie mówcie mi jak mam żyć ,bo za mnie umierać nie będziecie!!!!!!!!!

Dodano: 2010-03-07 07:46

ot kultura u szczeniaka.

Dodano: 2010-03-07 09:59

Gothic_sun (Matuzalem)
Gothic_sun

Mdli mnie jak czytam te wasze zalosne posty. Wzajemne "obrzucanie sie blotem" i nieustanne proby udowadniania swoich racji ( a w zasadzie to narzucanie swojego pogladu). Zastanawiam sie tylko: w imie czego?
Dlaczego generalizujecie i "wpychacie wszystkich do jednego worka"?.
Wiek metrykalny nie jest wykladnikiem ani dojrzalosci, ani wiedzy o swiecie i zyciu.

Do Pana:
"Pokolenie zbyt stare to często ludzie nieprzystosowani, zestresowani."
Czyzby?
Wyglada na to , ze mlode pokolenie to przystosowane i niezestresowane jednostki, aczkolwiek "dzicz"

All is only illusion...all except the music! "Music is a place to go to take refuge. It is a sanctuary from mediocrity and boredom. It is innocent and it is a place you can lose yourself in thoughts and memories and intricacies.&#8221;

Dodano: 2010-03-07 10:29

Gothic_sun (Matuzalem)
Gothic_sun

Do Pana:
Rozwiniecie tematu konkretne i satysfakcjonujace

Dodano: 2010-03-07 20:22

Widzę, że Pan to potrafi też całkiem normalnie swoje zdanie wypowiedzieć.
Mnie jako u stetryczałego pokolenia drażni wulgaryzowanie, przeklinanie na publicznych forach. Ja szanuję każdego człowieka, zwierzę i drzewo.Ludzi szanuję tych , którzy tego szacunku nie utracili przez swoje postępowanie i nie zależy to na pewno od posiadanych lat.

Dodano: 2010-03-14 19:05

Pospaliście się czy co ?
Może jakiś wątek dla starszych o konserwacji ciała i umysłu ?
Co robicie żeby żyjąc w tym pięknym kraju nie dostać ..., pozostać w pełni władz umysłowyc
?

Dodano: 2010-03-14 20:46

black_gothic napisał(a):
Pospaliście się czy co ?
Może jakiś wątek dla starszych o konserwacji ciała i umysłu ?
Co robicie żeby żyjąc w tym pięknym kraju nie dostać ..., pozostać w pełni władz umysłowyc
?
Ja na ten przykład wyemigrowałem dawno temu i teraz tułam się po świecie ..i problemy życia w Polsce są dla mnie egzotyczne i niezrozumiałe .Bardzo mnie to cieszy ...nawet tego nie ukrywam.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło